Kinderopvang Dak kindercentra

Kinderopvang Dak kindercentra bestaat uit 60 vestigingen verspreid over de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg en Rijswijk). In onze kindercentra bieden wij een breed scala aan producten en diensten: kinderdagverblijf,peuteropvang, 
schooltijdenopvangbuitenschoolse opvangvakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang, zoals weekendopvang en 17 uursopvang. 

Kinderopvang is ons vak. Alles wat we doen, staat in dienst van de kinderen. Onze huisvesting, inrichting en professionele medewerkers dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Door aan te sluiten bij hun leefwereld, door creativiteit en warme aandacht kunnen kinderen zichzelf zijn bij ons en plezier hebben met elkaar in een veilige en vertrouwde omgeving.

Waar wil jij ons team versterken? Kom werken bij Dak Kindercentra!

Heb je affiniteit met kinderen en vind je een fijne werksfeer belangrijk? Werken bij Dak betekent werken in een dynamische en gezellige omgeving waarbij we er zijn voor álle kinderen. Dak kindercentra biedt kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en natuurlijk aan die van jou.

De visie van Dak is om iedereen te verwelkomen en de verscheidenheid van ieders achtergrond te respecteren. Wij stimuleren en ondersteunen kinderen en jongeren om een vaardig en (veer)krachtig mens te zijn, ook omdat de wereld om ons heen snel verandert. Wij werken samen met iedereen die met het kind in verbinding staat. Wij zijn daar waar kinderen zijn.