BBL traject  - samenwerking Dak en instituut Broers

Dak start in april 2019 met een BBL –klas!

Opleiding: Gespecialiseerd medewerker niveau 4 (combinatie met Onderwijsassistent is mogelijk)
Duur: 2 jaar, 1 dag per week (waarschijnlijk op vrijdag)  naar school op locatie van Dak

10 interne medewerkers

Voor interne medewerkers een mooie kans om een diploma GPM 4 te behalen. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd het diploma Onderwijsassistent te behalen, je hebt dan 2 diploma’s! Dit biedt ook mogelijkheden voor eventuele detachering vanuit Dak naar het Onderwijs. Mooi meegenomen is dat je met deze diploma’s voldoet aan de cao 3F taaleis.

10 externe medewerkers

Ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang, maar heb je niet het juiste diploma? We zijn op zoek naar medewerkers met minimaal een MBO 3 diploma in een andere richting, die beschikbaar zijn voor minimaal 20 uur. Wil je werken èn leren combineren, dan is een BBL-traject wellicht wat voor jou.

Voor wie?
  • Medewerkers die gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen en werken en leren te combineren.
  • Medewerkers met een vervallen diploma (cao wijziging kwalificatie eisen per 1/7/2018), met dit diploma voldoen ze weer aan de kwalificatie-eisen.

Op donderdag 21 februari en dinsdag 5 maart 19:00 – 20:30 uur is er een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden bij Dak op het hoofdkantoor, Noordwal 10 in Den Haag. Meld je aan met je CV en een korte motivatie aan via komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl.